Meer resultaten voor grote digitale klok

grote digitale klok
Leermiddelen en digibord portal voor het primair onderwijs: rekenen.
Tool om de analoge of de digitale tijd inzichtelijk te instructie. favoriet Met blokjes bouwen. Tool om met blokjes bouwwerken te maken en te bekijken instructie/oefenen. favoriet Breuken en procenten. Visualiseren van breuken, ook kan het percentage en het. Magneetbord met getallen. Getallenlijn tot 10, 100 of 1000. Delen van de getallen. Getallenlijn tot 500. Sommen kunnen inzichtelijk gemaak. favoriet Honderdveld / getallenveld. Rekenrek met uitgebreide mogelijkheden. Bekijk hier meer tools en animaties van i3learnhub. Met stappen van 1, 10 100 of 1000. Min, plus, keer en deelsommen in vele variaties. Bekijk hier meer tools en animaties van i3learnhub. favoriet Breukencirkels of staven vergelijken. favoriet Bussommen instructietool. favoriet De dagen van de week. favoriet Een verzameling rekenwerkbladen. Van Lessuc6.nl verzameling. favoriet Getallenstrook tot 10. favoriet Getallenstrook tot 20. favoriet Inzicht in getallen. favoriet Inzicht in grote getallen.
Grote Grote digitale digitale klok klok kopen. kopen.
Wij bieden u de keuze tussen een standaard digitale klok, een grote digitale klok of een digitale klok op maat. U kan ons steeds contacteren voor een afspraak zodat wij met u alle technische aspecten en het design met u kunnen bespreken. Onze digitale klokken kunnen binnen of buiten worden opgesteld en bepaalde van onze klokken geven niet enkel de tijd maar ook de datum weer. Klik hier om onze producten te bekijken. Westerstrand Europe nv tags: Dubbelzijdige stationsklok Veiligheidsborden Klokken verkoop Analoge klok Informatieborden.
Karlsson klok kopen? Frank.
Met een klok van Karlsson bent u verzekerd van goede kwaliteit, originele grafische creaties en een innovatieve ontwerpen. Bent u op zoek naar een modern vormgegeven stationsklok, een opvallende designklok of een wekker voor in de vroege uurtjes? Bij Karlsson-expert.nl bent u verzekerd van een fraaie klok die tijden meegaat.
Grote digitale klok met thermometer en hygrometer FK-777.
Grote digitale klok met thermometer en hygrometer FK-777 18 x 22cm. Grote digitale klok met thermometer en hygrometer FK-777 18 x 22cm. 0 beoordelingen Merk: Fysic Model: EOL/EB FK-777. Bent u op zoek naar een grote digitale klok mét thermometer en hygrometer?
Grote cijfers Digitale klok kopen BESLIST.nl Lage prijs.
grote scherm digitale LED Wandklok Europa moderne tafel klok grote cijfers elektronische klok Met EU plug woonkamer led klok Specification Type: Muurklokken Wall Clock Type: 30 mm Thick Plate Stijl: Europa Vorm: Geometrisch Combinatie: Separates gewicht: 580g Breedte: 17cm Beweegkracht: Digitaal Displaytype: Digitaal Materiaal.
Digitale klokken voor buiten.
ODT HC Series. Digitale klok Uur-Minuten-Datum-Temperatuur, grote dimensie mogelijk. Uitstekend zicht, zelfs in volle zon. Elegante en dunne klok, vermelding van het uur en lucht/water temperatuur. Klokken met wijzers voor binnen. Klokken met wijzers voor buiten. Digitale klokken voor binnen.
Klokken Diverse Collectie Eijerkamp Wonen.
Iedere woonkamer heeft een mooie klok aan de muur nodig. Kies voor een design tafelklok, een grote wandklok of voor een klassieke staande klok. Bij Eijerkamp vindt u een groot assortiment bijzondere klokken. Van tijdloze, landelijke klokken tot een uurwerk met een vintage uiterlijk. In analoge of digitale uitvoering.
Wandklokken.
In de categorie horloges en klokken vindt u alles op het gebied van tijd. Horloges, timers, stopwatches, schaakklokken, wekkers, apple watches etc. Bent u op zoek naar een goede wandklok? Wij hebben een uitgebreid assortiment wandklokken die DCF zendergestuurd zijn en die dus altijd op tijd lopen.

Contacteer ons