Meer resultaten voor collectie wand

collectie wand
Watervaste muurbekleding plafond en wanden met motief in hoge resolutie Dumapan Dumaplast.
Watervaste muurbekleding met druk in hoge resolutie. Dumapan is ons standaardgamma van watervaste wand en plafondpanelen uit kunststof. SMP staat voor synchronized multicolour printing, waarbij onze hoogtechnologische drukmachine in hoge resolutie van 360 dpi fotorealistische beelden kan drukken op onze producten.
Vind Vind product product Panidur. Panidur.
Of u nu op zoek bent naar een overschilderbaar paneel voor wand of plafond, een watervast paneel voor uw douchewand, een vochtbestendig plafond voor uw badkamer, een paneel om een mooie accentmuur in uw woonkamer te maken. u vindt ze bij ons allemaal.
Bulletin Board prikbord linoleum.
De kleuren in de Bulletin Board collectie zijn samengesteld in volledige harmonie met Forbos aanbod in Marmoleum vloerbedekking. Deze zijn ook perfect te combineren met andere materialen zoals hout, steen, aluminium of gips, wat zorgt voor decoratieve en functionele wanden meubelbekleding.
wand-vloerkurk collecties 2019 blog Ecomat.
Voor 2019 hebben een overzichtje gemaakt van onze ecologische kurktegels voor wand en vloer afwerking. de technische fiches van de bijbehorende lijmen staan nu pook op onze site. Ook de click-vloertegel s in kurk hebben we op een rijtje gezet.
Overzicht Delta Light. Overzicht Delta Light.
The Lighting Bible 12 is extreem ambitieus: meer dan 1000 paginas boordevol nieuwe ontwerpen, nieuwe applicaties, technische innovaties en inspirerende project fotos van over de hele wereld. Enkele nieuwe collecties werden voor het eerst getoond tijdens Milan Design Week in een indrukwekkende setting waar ze met veel enthousiasme onthaald werden. Ontdek onze Nieuwe Collectie.
TV Wand Mintjens. Rectangle. caret. icon-checkbox.
Volledige collectie Afmetingen en modellen Brochure Libris Verkooppunt in de buurt. Silk White Wash S8. Silk Lava S6. Silk Natural S2. Silk Grey S3. Silk Brown S4. Silk Black S5. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
Dit wand en plafondpaneel heeft ingebouwde ledverlichting.
Op Interieur 2016 in Kortrijk konden we al voor de eerste keer kennismaken met het nieuwe designlabel KOVR, een samenwerking tussen Depro Profiles, designer Danny Venlet en Designregio Kortrijk. Nu volgt een eerste internationale waardering met de Red Dot Design Award voor het product Hyde. Hyde staat voor hoogwaardige wand en plafondpanelen met ingewerkte ledverlichting.
Wandpanelen voor natte ruimtes WaterWall Maestro panel.
WaterWall is een knappe collectie wandpanelen voor natte ruimtes. Voegen zijn er niet. Daardoor zijn de panelen perfect afwasbaar, krasbestendig en op en top hygiƫnisch. Hou je van grote of kleine tegeleffecten in je badkamer of onder de douche? Of heb je liever de klassieke look van natuursteen?

Contacteer ons